0 0.00 лв.
0 0.00 лв.

НАШИЯТ ЕКИП

Станислав Цветков

Управител и съдружник в еМед.бг

Станислав има над 12 години опит в сферата на търговията. Той е натрупал опита си на различни позиции в български и международни компании. Обича да е извън зоната си на комфорт, защото така се развива най-бързо и най-добре. Станислав винаги си поставя високи цели, а след постигането им си залага още по-високи.

Илиана Куманова

Управител и Магистър фармацевт

Илиана е работила с лекарства по предписание, хранителни добавки и медицинска козметика, също и с наркотични лекарства и такива, изписвани по НЗОК. Тя владее английски и руски език. Подхожда към всеки пациент внимателно и с разбиране и винаги можете да разчитате на нея за достатъчно подробна и достъпна за разбиране информация относно даден продукт.

ЗАХАРИ

Пръв помощник на фармацевтите

Помощник в случая е разтегливо понятие. По цял ден е във Фейсбук и се радва на онлайн славата си. Иначе е пръв в кухнята за сутрешното кафе. Първи изяжда всички бисквити. Първи вдига лапа, когато се обяви нова фотосесия. Първи се оплаква, когато нещо не стане “по.. захариевски начин”. Да, до там го докарахме – дори отделна дума си имаме вече за неговите капризи. Когато реши, пуска по някой полезен съвет и отговаря на запитвания от пациенти. Търпим всичко това, понеже е поразително умен, чаровен и любезен, има отлична диплома от Горския университет. Освен това, познава всички билки и клиентите на аптеката го обожават.

  0
  Кошница
  Остават ви 50.00 лв. до безплатна доставка.
  Празна количка
   Calculate Shipping
   Въведи промо код